Fondatori

Cristian Ghinea

Cristian Ghinea este Președintele Asociației O Țară ca Afară. Este fostul coordonator al creării și negocierii PNRR, ca ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene. Este specializat în politici europene, a lucrat la revista Dilema, apoi Dilema veche. Are un master în politici europene la London School of Economics.

Corina Atanasiu

Corina Atanasiu are o experiență de peste 20 de ani în managementul proiectelor și programelor din ce în ce mai complexe în calitate de coordonator de proiect, manager de program sau lider de echipă pentru 5 scheme de granturi finanțate de UE sau proiecte complexe care vizând servicii sociale, de educație și de acces la piața muncii în comunitățile dezavantajate.

Vlad Ilina

Vlad Ilina are peste 20 de ani de experiență în presă și consultanță media. A intrat în presă la mijlocul anilor 90 la secția Externe a cotidianului Evenimentul Zilei. A lucrat la lansarea/relansarea mai multor publicații iar la Adevărul a coordonat redacția din Spania și a fost redactor-șef adjunct la adevarul.ro

Raluca Popovici

Cu o experiență profesională de peste 15 ani în mediul neguvernamental, privat dar și în administrația centrală, Raluca Popovici a desfășurat activități în domeniul politicilor publice dar mai ales al reformei administrației publice.

Denisa Șerban

Denisa Șerban a fost manager de proiecte peste unsprezece ani într-o companie românească, apoi a intrat în echipa europarlamentarului Cristian Ghinea.